Salată De Cartofi Murați

Salată De Cartofi Murați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de cartofi murați. Această rețetă servește 4 și costă 1,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 393 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați semințe de muștar, frunze de dafin, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Cartofi Și Castraveți Murați, Prăjituri de varză afumată și cartofi și salată de varză roșie cu mere murate rapid, și Gratin De Cartofi Dulci Și Mere Murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați cartofii și tăiați-i în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
2
Puneți cartofii într-o oală, acoperiți cu apă și condimentați cu sare. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește până se înmoaie, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Între timp, încălziți EVOO într-o oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Adăugați slănina și gătiți până când sunt crocante, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
5
Adăugați ceapa, chile, semințele de coriandru, semințele de muștar și frunzele de dafin și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
6
Se presară cu zahăr, apoi se toarnă tigaia cu oțet și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați consomme și gătiți până se reduce la 3/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
8
Scurgeți cartofii, apoi aruncați cu pansamentul și pătrunjelul într-un castron mare. Condimentează cu sare și piper și stropește cu EVOO.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista