Salată De Cartofi Germană Acidulată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați salata de cartofi Germană acidulată. O porție conține 290 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.06 pe portie. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de slănină, țelină, zahăr și sare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Salată De Cartofi Germană Acidulată, Salată De Cartofi Acidulată, și Salată De Cartofi Acidulată sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Curățați cartofii; se pune într-o cratiță mare și se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 30-40 de minute sau până când este fraged, dar ferm.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 3 linguri de picături. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, sfărâmați slănina; pus deoparte.
În picături, sotează ceapa și țelina până se înmoaie. Se amestecă făina, zahărul, sarea și piperul până se omogenizează.
Adăugați apă și oțet. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Scurgeți cartofii; feliați și puneți într-un castron mare.
Adăugați slănina și sosul; aruncați ușor pentru a acoperi.
Serviți cald sau la temperatura camerei.