Salată de cartofi cu ierburi
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Salata de cartofi cu ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 220 de calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 1,06 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 64 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați căței de usturoi, supă de pui, sare cușer și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariană. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 99%, ceea ce este grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de cartofi cu ierburi, Salată de cartofi cu lămâie și ierburi și Salată de cartofi cu ierburi și usturoi.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Puneti cartofii si 2 linguri de sare intr-o oala mare cu apa. Aduceți apa la fiert, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 10 până la 15 minute, până când cartofii sunt abia fragezi când sunt străpunși cu un cuțit.
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare, apoi puneți strecurătoarea cu cartofii peste oala goală de pe foc și acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și uscat. Lăsați cartofii la abur timp de 15 până la 20 de minute, până când sunt fragezi, dar fermi.
Între timp, într-un castron mic, amestecați vinul, bulionul de pui, sucul de lămâie, usturoiul, muștarul, 2 lingurițe de sare și 3/4 de linguriță de piper. Adăugați încet uleiul de măsline pentru a face o emulsie. Pus deoparte.
Cand cartofii sunt suficient de racori pentru a fi manevrati, taiati-i in sferturi sau jumatati, in functie de marimea lor.
Puneți cartofii tăiați într-un castron mare și turnați suficient sos peste ei pentru a se umezi. (Pe măsură ce salata se așează, poate fi necesar să adăugați mai mult sos.)
Adaugati ceapa, tarhonul si patrunjelul, sare si piper dupa gust. Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider pentru câteva ore pentru a permite aromelor să se amestece.
Se serveste rece sau la temperatura camerei.