Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de calmar. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $3.72 pe portie. O porție conține 347 calorii, 24g de proteine, și 20g de grăsime. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sare, usturoi, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Calmar, Salată de calmar sau salată de caracatiță - stil japonez, și Salată de calmar și midii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți calmarul trăgând tentaculele și capul. Ajungeți în corp și scoateți pană tare și aruncați-o. Îndepărtați pielea colorată de pe corp. Clătiți sub apă rece și tăiați corpul în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
Apă
2
Tăiați tentaculele din cap și aruncați capul.
3
Așezați ceapa, usturoiul, vinul și apa într-o tigaie medie. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
Apă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați calmarul pregătit. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calmar
5
În timp ce calmarul gătește pregătiți pansamentul. Într-un castron mic amestecați șalota, 2 căței de usturoi, ulei de măsline, coajă de lămâie, suc de lămâie și sare un piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Suc De Lămâie
Coaja De Lămâie
Ulei De Măsline
Ceapă Eșalotă
Piper
Calmar
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Scurgeți calmarul fiert și lăsați să se răcească ușor. Într-un castron mediu aruncați calmarul cu capacul de pansament și lăsați la marinat cel puțin 15 minute și serviți.