Salată De Calamari

Salată De Calamari
Salata de Calamari ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,0 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 222 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, usturoi, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Încercați Calamari în Ajunul Crăciunului | Calamari în Umido per la Vigilia di Natale, Salată De Calamari, și Salată De Calamari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline, oțetul de vin roșu și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o cratiță medie, aduceți vinul și apa la fierbere mică. Se amestecă calmarul și se gătește până la opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CalmarCalmar
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se scurge și se răcește.
4
Într-un castron mare, amestecați țelina, coriandrul, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, castravetele, ceapa verde, pătrunjelul, jicama și jalapeno. Aruncați ușor cu calmarul și amestecul de pansament cu ulei de măsline. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
JicamaJicama
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista