Salată De Busuioc De Roșii De 10 Minute

Salată De Busuioc De Roșii De 10 Minute
Salata de busuioc de roșii de 10 Minute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. Această rețetă servește 1 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 148 calorii. 35 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de busuioc, ulei de măsline, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este spectaculos. Încercați Salată De Orez Cu Roșii-Busuioc De 10 Minute, Bacon, roșii și paste de busuioc-masă de 20 de minute, și Supă de roșii de 15 minute cu miez de nuci de pin de busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile, busuiocul, uleiul de măsline, oțetul, sarea și piperul negru într-un castron mare; aruncați până când panele de roșii sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții1
Scor De Sănătate25
Revista