Salată De Brânză De Vaci

Salată De Brânză De Vaci
Salata de brânză de vaci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză de vaci, castraveți, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Salată de brânză de vaci cu brânză Feta și nuci, Salată De Brânză De Vaci, și Salată De Brânză De Vaci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună brânza de vaci, roșiile, ceapa verde și castraveții. Condimentează cu sare și piper după gust. Se răcește până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista