Salată cu portocale și afine

Salată cu portocale și afine
Salată cu portocale și afine ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Această rețetă fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian servește 12 și costă 60 de cenți per porție . O porție conține 125 de calorii , 1 g de proteine și 3 g de grăsimi . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de salată verde, muștar măcinat, semințe de mac și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 22% , ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de merișoare aruncate , Salată de afine și avocado și Salată de pere și afine .

Instrucțiuni

1
Pentru merișoare confiate, puneți merișoare într-o tavă de copt; se presară cu zahăr. Acoperiți strâns cu folie și coaceți la 350° timp de 30 de minute, amestecând la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Se aseaza intr-un singur strat pe o folie de aluminiu unsa; se răcește cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Pentru sos de salată, combinați într-un castron mic sucul de portocale, oțetul, mierea, semințele de mac, muștarul, sare și piper. Se bate încet uleiul. Chiar înainte de servire, aruncați salata verde, portocalele și sosul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete
Biscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți GrosierBiscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți Grosier
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Pancetta, Tăiată Juliană, Sotă Până Devine CrocantăPancetta, Tăiată Juliană, Sotă Până Devine Crocantă
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană Amestec De Budincă Instant De Vanilie1/3 Cană Amestec De Budincă Instant De Vanilie
Lămâie și Mentă Proaspătă, OpționalLămâie și Mentă Proaspătă, Opțional
4
Se presară cu merișoare confiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. HdV Hyde Vineyard Chardonnay cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 72 de dolari pe sticlă.
HdV Hyde Vineyard Chardonnay
HdV Hyde Vineyard Chardonnay
Arome proaspete florale, citrice și piersici albe la nas se deschid într-un palat mătăsos, oferind intens sâmbure strălucitor, pere și mineralitate. Prospețimea excepțională este echilibrată de o senzație bogată în gură și de profunzime minerală profundă. Cu frumusețe, clasă și concentrare, acest vin are un potențial excelent de învechire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista