Salata cu frunze fără salată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 206 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, verdeață cu frunze, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată cu frunze fără salată, Salată verde cu frunze cu pere, și Salată mediteraneană tocată cu verdeață cu frunze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă sucul de lămâie și șalotul într-un miccastron și sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ceapă Eșalotă
2
Lăsați să se macereze timp de 30 de minute.
3
Se amestecă în 1/4 cană de uleiși se condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți mai mult ulei dacă pansamentul este prea acru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Aranjați felii de nectarină pe o servireplatter. Împrăștiați migdale și brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectarină
Migdale
6
Combinați toate verdele și ierburile înun castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Ierburi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați pansament la strat (cantitatea necesară va varia în funcție de verdele folosit). Se condimentează după gust cu sare șipiper. Aruncați verdele și aranjați pesteamestec de nectarină.