Salată Cu Friptură Picantă
![Salată Cu Friptură Picantă](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/198621.webp?v=1708597674)
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Învelișurile picante de salată cu friptură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 194 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați friptură de mușchi, sambal oelek, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. ziua valentin va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Împachetări Picante De Salată Cu Friptură Sriracha, Steak + Salată De Pepene Verde, și Steak Fajita Salată Wraps.
Instrucțiuni
Puneți friptura în congelator 15 minute.
Scoateți din congelator; tăiați bobul în felii groase de 1/8 inch.
Combinați zahărul și următoarele 6 ingrediente (prin ulei) într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați punga și agitați.
Scoateți 3 linguri de marinată și dați deoparte.
Adăugați friptura la marinată în pungă; sigilați și agitați. Marinați la frigider timp de 1 oră.
Scoateți friptura din pungă; aruncați marinada.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați friptura în tigaie și gătiți timp de 1 minut pe fiecare parte.
Împărțiți friptura uniform între frunzele de salată. Acoperiți fiecare frunză cu 4 lingurițe de castraveți, 4 lingurițe de ceapă, 4 lingurițe de morcov și 2 lingurițe de coriandru; stropiți cu 3 linguri de marinată rezervate.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.