Salată Congelată De Ananas

Salată Congelată De Ananas
Salata congelată de ananas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ananasul, amestecul jell-O, hreanul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 17%. Încercați Salată Congelată De Afine, Salată Congelată Cu Zmeură, și Salată Congelată Cu Fructe Stratificate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un vas de 9x13 inch, amestecați amestecul de gelatină cu aromă de lămâie, amestecul de gelatină cu aromă de var și apa clocotită. Când amestecurile sunt complet dizolvate, se toarnă în apa rămasă. Se răcește la frigider 1 oră sau până când gelatina începe să se fixeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De LămâieGelatină Cu Aromă De Lămâie
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
GelatinăGelatină
ApăApă
2
Se amestecă ananasul zdrobit, brânza de vaci, hreanul, maioneza și nucile pecan. Continuați să răciți 3 ore sau până când se gelifică complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ZdrobitAnanas Zdrobit
Brânză De VaciBrânză De Vaci
HreanHrean
MaionezăMaioneză
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista