Salată Caldă De Fructe De Mare: Insalata Tiepida

Salată Caldă De Fructe De Mare: Insalata Tiepida
Salată caldă de fructe de mare: Insalata Tiepida necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 294 calorii, 5g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de calmar, caracatiță pentru copii, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Insalata di Calamari e Polpo (salată caldă de fructe de mare), Salată mixtă de fructe de mare (Insalatan ai Frutti di Mare), și Salată caldă de fructe de mare cu fistic și capere.

Instrucțiuni

1
Aduceți 2 litri de apă la fiert și adăugați 1 linguriță de sare și 1 lingură de oțet roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2
Adăugați midii, caracatița și creveții și fierbeți timp de 1 minut. Creveții ar trebui să se înroșească și midii ar trebui să înceapă să se deschidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
CaracatițăCaracatiță
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
3
Adăugați calmarul și racii și continuați să gătiți la foc mare până când calmarul este doar translucid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
CalmarCalmar
4
Scurgeți totul și așezați fructele de mare împreună într-un castron cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați scallions, oțet, ulei de măsline, ardei, sare și piper, și menta, si amestecati pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
6
Adăugați verdeața, aruncați din nou și serviți cald cu pene de lămâie și sare de rocă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Sare De RocăSare De Rocă
VerziiVerzii
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista