Salata de bacon-conopidă aruncată este o fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, brânză colby-monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Conopidă Aruncată, Rețetă De Salată Aruncată Cu Conopidă, și Bacon-Salată Elvețiană Aruncată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mare de salată, aruncați salata verde, conopida, slănina, brânza și ceapa verde. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Măsline întregi Coapte
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant