Salată Aruncată Cu Bacon-Conopidă

Salată Aruncată Cu Bacon-Conopidă
Salata de bacon-conopidă aruncată este o fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 195 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, lapte, brânză colby-monterey jack și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Conopidă Aruncată, Rețetă De Salată Aruncată Cu Conopidă, și Bacon-Salată Elvețiană Aruncată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de salată, aruncați salata verde, conopida, slănina, brânza și ceapa verde. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se servește cu salată.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista