Salată Antipasto

Salată Antipasto
Nevoie de o garnitură fără gluten? Salata Antipasto ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 125 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 59 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei prăjiți, măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Salată antipasto de cuscus cu vinaigretă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Salată Antipasto, și Salată Antipasto.

Instrucțiuni

1
Așezați salata verde într-un castron de servire. Se acoperă cu naut, inimi de anghinare, ardei roșii prăjiți, roșii, măsline, provolone, mozzarella și pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
NăutNăut
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
ProvoloneProvolone
Salată VerdeSalată Verde
MăslineMăsline
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Stropiți cu ulei și oțet și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista