Salata Mea De Papaya Verde

Salata Mea De Papaya Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata mea de Papaya verde. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.99 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc thailandez, fasole lungă, rădăcină de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Salată Verde De Papaya, Salată Verde De Papaya, și Salată Verde De Papaya pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
FACEȚI PANSAMENTUL
2
Folosiți un mortar și un pistil pentru a bate toate ingredientele pentru pansament până se omogenizează, bătând bine fiecare ingredient înainte de a adăuga următorul. gustați și adăugați mai mult sos de pește, suc de lămâie, chili și/sau zahăr de palmier, dacă doriți. Aroma depinde de tine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
FACEȚI SALATA
4
Încălziți o tigaie pentru grătar, o tigaie din fontă sau grătar până când este foarte fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
TigaieTigaie
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
5
Tăiați fasolea lungă într-o dimensiune ușor de gestionat pentru tigaia dvs., dacă este necesar, apoi prăjiți fasolea bine pe toate părțile, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați-le într-un castron, acoperiți-l bine cu folie de plastic și lăsați-le să se aburească aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Tăiați fasolea în bucăți de 1/2 inch și readuceți-le în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Rupeți busuiocul și frunzele de mentă. Aruncați împreună fasolea lungă cu papaya, castraveți, mango, ananas, ardei iute roșii lungi, ierburi și pansament. Dacă aveți un mortar suficient de mare sau doriți să lucrați în loturi și să vă faceți timp pentru a face salata și mai bună, bateți ingredientele cu pansamentul doar pentru a le zdrobi și infuzați în continuare ingredientele cu aroma pansamentului. transferați salata îmbrăcată într-un bol de servire și presărați alunele zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
AnanasAnanas
CastraveteCastravete
ArahideArahide
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
IerburiIerburi
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
BolBol
9
Retipărit cu permisiunea Eat with Your Hands de Zakary Pelaccio cu JJ Goode, 2012 Ecco

Ingrediente

2(iarnă)palmier sau zahăr brun, sau mai mult după gustpalmier sau zahăr brun, sau mai mult după gust1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei iute roșii proaspeți julienned, cum ar fi Anaheim sau ceara maghiarăardei iute roșii proaspeți julienned, cum ar fi Anaheim sau ceara maghiară1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)rădăcină proaspătă de coriandru (4 rădăcini), clătită, răzuită și clătită din nourădăcină proaspătă de coriandru (4 rădăcini), clătită, răzuită și clătită din nou4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricastravete decojite juliennedcastravete decojite julienned1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sos de pește, sau mai mult după gustsos de pește, sau mai mult după gust1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ghimbir proaspăt decojitghimbir proaspăt decojit1(poate fi sau trece)dressing lamaie piperdressing lamaie piper2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimango verde decojit julienned (necoapte) mango verde decojit julienned (necoapte)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripapaya verde decojită julienned (necoapte) papaya verde decojită julienned (necoapte)3Suc de tei, sau mai mult după gustSuc de tei, sau mai mult după gust4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimango copt decojit juliennedmango copt decojit julienned2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de mentă Vietnameză (rau ram) ambalate slabfrunze proaspete de mentă Vietnameză (rau ram) ambalate slab1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriBastoane de ananas groase de 1/2 inch (dimensiunea pinkie-ului unei doamne)Bastoane de ananas groase de 1/2 inch (dimensiunea pinkie-ului unei doamne)1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriarahide prăjite sărate ușor zdrobitearahide prăjite sărate ușor zdrobite1(poate fi sau trece)ceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifrunze proaspete de busuioc thailandez ambalate slabfrunze proaspete de busuioc thailandez ambalate slab1chili proaspăt de pasăre thailandeză, sau mai mult după gustchili proaspăt de pasăre thailandeză, sau mai mult după gust4Fasole lungă chineză, tăiatăFasole lungă chineză, tăiată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista