Salata de umăr de porc împachetări cu Kimchi ar putea fi doar Coreeană rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 354 calorii, 24g de proteine, și 16g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Dacă aveți cilantro, sos gochujang, sos de pește și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salata de pui wraps ca P. F. Changs-salata verde wraps sunt delicioase și un aperitiv unic pe care mulți oameni se bucură, Salată De Salată De Porc, și Salată De Salată De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți cola, cilantro, sosul de soia, uleiul de susan, piperul de oțet și usturoiul într-un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kg Tortillas De Maíz
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cola
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți vasul de copt și marinați la frigider cel puțin 2 ore și până la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Pregătiți grătarul pentru grătar indirect, cu o parte din grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Scoateți carnea de porc din marinată cu 30 de minute înainte de grătar pentru a scoate frigul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
6
Grătați carnea de porc până se carbonizează, aproximativ 3 minute. Întoarceți carnea de porc și grătați încă 3 minute. Ambele părți ale cărnii de porc ar trebui să fie frumos carbonizate. Mutați carnea de porc la căldură indirectă, acoperiți grătarul și gătiți timp de aproximativ 5 minute până când un termometru de carne introdus în carnea de porc înregistrează 150 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
7
Scoateți carnea de porc de pe grătar și lăsați-o deoparte, îngrijită slab cu folie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
8
Tăiați carnea de porc, împotriva bobului, în fâșii subțiri. Umpleți frunzele de salată cu o parte din carnea de porc, o picătură de sos Gojuchang și acoperiți cu kimchi rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Kimchi
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Puneți varza într-un castron mare. Faceți o baie de gheață într-un castron mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Combinați oțetul, sosul de pește, gochujang, miere, ghimbir, usturoi și ardei iute într-o cratiță mică. Aduceți amestecul la foc mic și turnați imediat peste varză. Setați castronul de varză în baia de gheață și răciți, aruncând ocazional. Când varza este rece, adăugați cilantro și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Gochujang
1 Kg Tortillas De Maíz
(rezervati 1 Lingura)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Bateți gochujang, sos de soia, oțet, miere, semințe, ulei de susan, usturoi și ceapă într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Gochujang
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fram Wines Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.