Salata De Pizza

Salata De Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați salata Pizzan. Acest curs principal are 290 calorii, 16g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $ 1.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați jumătățile de piept de pui, crusta de pizza gata făcută, salata verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. 17 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Salată de feta, măsline negre și Oregano (aka salată de salon de Pizza), Pizza Cu Salată, și Salata De Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coaja de pizza pe o tigaie sau platou de pizza și deasupra cu verdeața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
2
Așezați puiul peste verdeață și stropiți cu pansament. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
VerziiVerzii

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe.
Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
Culoare roșie rubinie intensă. Buchetul său îmbină aromele fructate tipice de Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. Pe palat este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltareacesta merge cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, înălțate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
Intense ruby red color. Its bouquet blends the typical fruity aromas of Sangiovese (such as blackberry, ripe marasca, plum) with the elegant notes of wood. On the palate it is velvety and harmonious with an excellent balance between acidity and sweet tannins. Aging wine, gives its best from the 5th year after the harvestIt goes with grilled red meat. Its harmony and typicality are also exalted perfectly by aged cheeses.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista