Salata de banane cu portocale

Salata de banane cu portocale
Reteta Salata de Portocale Banane se poate face in aproximativ 10 minute . O porție conține 128 de calorii , 2 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 1,07 USD per porție , primiți un aperitiv care servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați salată verde ruptă, nucă de cocos, miere și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 57% , acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata de portocale cu banane , Salata de pui cu mandarine și sos de iaurt cremos de portocale , vanilie și Salată de pere și spanac feta cu mandarin și portocale cu sos de mac de portocale .

Instrucțiuni

1
Puneți felii de portocale într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați mierea și cuișoarele; se toarnă peste portocale. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 1 oră. Aruncați cuișoarele. Aranjați verdețurile pe farfurii de salată. Acoperiți cu felii de portocală și banană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
VerziiVerzii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3
Stropiți cu amestec de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4
Se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Cakebread Reserve Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
Cakebread Reserve Chardonnay
Cakebread Reserve Chardonnay
Chardonnay Reserve din 2014 oferă arome seducătoare de proaspete, cremoase de măr auriu și fructe asiatice de pere, frumos completate de note de creme brulee, vanilie și minerale. Bogat și plin la palat, vinul dezvăluie un miez de arome profund concentrate de mere, pepene galben și citrice, care își mențin intensitatea pe parcursul unui final lung, cu nuanțe minerale. Cu rezerve profunde de fructe cuplate cu un echilibru exemplar, Chardonnay Reserve este delicios acum, dar va îmbătrâni frumos în sticlă încă 5-7 ani. Asorteaza acest vin cu supa de cartofi dulci cu castane si rachiu.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Revista