S ' more Brownie Bites

S ' more Brownie Bites
Rețeta s ' more Brownie Bites poate fi făcută în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 24 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 131 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată, ouă, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 789 de fani. Funcționează bine ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mușcături Chewy Brownie sau prăjituri Brownie, Brownie Bites, și Cele Mai Bune Mușcături De Brownie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: o tigaie mini-brioșă cu 24 de numere, 24 de căptușeli pentru cupe mini-brioșe, cum ar fi cupe de copt Betty Crocker de dimensiuni mici
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
3
Așezați un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie mini-brioșă cu 24 de numere cu căptușeli de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
CuptorCuptor
4
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați 3/4 cană din mini chipsuri de ciocolată. Se amestecă până când ciocolata se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați amestecul într-un castron mediu. Se amestecă zahărul, ouăle și vanilia. Bateți treptat în făină până când amestecul este gros și neted. Se amestecă restul de 1/2 cană mini chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Chipsuri De CiocolatăMini Chipsuri De Ciocolată
VanilieVanilie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Folosind o lingură mică de biscuiți, umpleți fiecare căptușeală de hârtie cu aproximativ 2 linguri de aluat. Împingeți 3 mini marshmallows la jumătatea drumului în centrul aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
Cookie-uriCookie-uri
8
Presărați 1/2 linguriță din firimiturile de cracker graham peste marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
BezeleBezele
9
Coaceți până când marshmallows sunt umflate și ușor aurii, 10 până la 12 minute. Se răcește 20 de minute și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista