Rădăcină pentru legume de iarnă

Rădăcină pentru legume de iarnă
Rădăcina pentru legumele de iarnă necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 118 calorii. Această rețetă servește 13. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, rutabagas, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca o garnitură ieftină pentru Iarna. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Legume Rădăcinoase De Iarnă, Caserola de legume rădăcinoase pentru iarnă, și Legume Rădăcinoase De Iarnă Prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de euro.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
3
Tăiați bulbul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
4
Periați cu 1/2 linguriță de ulei. Înfășurați becul în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
5
Curățați sfecla, păstârnacul, rutabagele, napii și morcovii; tăiat în 2-in. bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RutabagaRutabaga
PăstârnacPăstârnac
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
NapNap
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
6
Așezați într-un castron mare; adăugați ceapa, sarea, boabele de piper, frunzele de dafin și uleiul rămas. Aruncă la haină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Transferați la trei unse 15x10x1-in. tigăi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Așezați usturoiul pe una dintre Tigăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
9
Coaceți 35 de minute sau până când usturoiul se înmoaie, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți usturoiul; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
11
Stropiți vinul și bulionul peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
12
Coaceți 20-30 de minute sau până când legumele sunt fragede. Strângeți usturoiul înmuiat peste legume;dot cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Transferați pe un platou de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții13
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista