Rulouri De Primăvară + Sos Fierbinte

Rulouri De Primăvară + Sos Fierbinte
Spring Rolls + sos fierbinte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,78 USD pe porție. O porție conține 404 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână un castron cu apă caldă pentru a umezi ambalajele, frunzele de busuioc, mazărea de zăpadă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este grozav. Încercați Rulouri de primăvară cu sos de arahide, Propriile Mele Rulouri De Primăvară Cu Sos De Arahide, și Sos de scufundare pentru rulouri de primăvară pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate88
Revista