Rulou De Înghețată Cu Dovleac

Rulou De Înghețată Cu Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ruloul de înghețată cu dovleac. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 383 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Această rețetă de la Taste Of Home necesită praf de copt, zahăr de cofetărie, dovleac și frișcă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rulou De Înghețată Cu Ciocolată, Rulou Festiv De Înghețată, și Rulou De Înghețată De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați făina, condimentul de plăcintă cu dovleac, praful de copt și sarea. Într-un castron, bateți ouăle la viteză mare timp de 5 minute sau până la galben pal. Bateți treptat în zahăr. Se amestecă dovleacul. Îndoiți ingredientele uscate. Linia a de 15 inchi. x 10 inch. x 1 în. tava de copt cu hârtie cerată unsă și făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 InchMari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
(aroma Originala)(aroma Originala)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă aluatul în tigaie; se coace la 375 CP timp de 15 minute. Întoarceți tortul pe un prosop de in presărat cu zahăr de cofetari. Desprindeți hârtia; înfășurați tortul cu prosopul. Se răcește pe un suport de sârmă. Desfaceți tortul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Întindeți înghețata înmuiată până la 1 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Rulați din nou tortul, fără prosop. Acoperiți și înghețați. Pentru a servi, lăsați să stea câteva minute la temperatura camerei înainte de feliere. Dacă doriți, prăjiți praful cu zahărul cofetarilor și acoperiți cu frisca și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lamaie GumaLamaie Guma
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Vanillan Ice Cream. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista