Rubarbă cu susul în jos tort II
Rubarbă cu susul în jos tort II ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 15 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 254 calorii. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți unt, marshmallows, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Rubarbă Cu Susul În Jos Tort, Tort cu rubarbă cu susul în jos, și Tort Cu Rubarbă Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți untul în fundul unei tigaie de 9x13 inch.
Întindeți rubarba într-un strat uniform pe fundul cratiței.
Se presară cu zahăr, apoi cu amestecul de gelatină de căpșuni. Acoperiți cu un strat uniform de marshmallows în miniatură. Pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului.
Se întinde deasupra marshmallows.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată. Se lasă să se răcească.