Roți de porc
Roțile de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și cetogenă are 172 de calorii, 11 g de proteine și 13 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 15. Pentru 79 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână maioneză, cimbru, nuci și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 42%. Încercați roțile pesto-porc cu piersici la grătar, roțile de muschi de porc cu crustă de nuci de pecan cu sos de muștar Carolina și roțile PB&J pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară de hârtie de usturoi (nu curățați și nu separați cățeii).
Tăiați vârful bulbului de usturoi.
Se unge cu ulei. Înfășurați becul în folie rezistentă.
Coaceți la 425° timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute.
Stoarceți usturoiul înmuiat într-un castron mic; piure până se omogenizează. Adăugați maioneza și laptele dacă este necesar pentru a obține o consistență cremoasă. Acoperiți și lăsați la rece cel puțin 3 ore.
Într-o tigaie mare, căleți prazul în 1 lingură de ulei până se înmoaie; se ia de pe foc. Intr-un blender combina patrunjelul, parmezanul, cimbrul, sarea si piperul. Adăugați treptat uleiul rămas; procesați până devine cremos.
Adăugați amestecul de nuci și praz; se acopera si se toaca grosier. Pus deoparte.
Faceți o fâșie longitudinală în fiecare muschi până la 1/2 inch de partea opusă. Deschideți muschii astfel încât să se întindă; acoperiți cu folie de plastic. Aplatizați la 3/4 inchi. grosime; îndepărtați folie de plastic.
Întindeți amestecul de praz la 1 inch de margini.
Rulați dintr-o parte lungă; legați cu sfoară de bucătărie pentru a se asigura.
Puneți mușchiul în jos pe un grătar într-o tigaie de prăjire mică.
Coaceți, descoperit, la 325° timp de 45-55 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Se lasa sa stea 15 minute. Acoperiți și răciți. Aruncă șirul; tăiați carnea de porc în 1/2 inch. felii.
Se serveste cu maioneza cu usturoi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.