Risotto Cu Roșii Uscate Și Slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Risotto de roșii și slănină uscate. Această rețetă fără gluten servește 35 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 40 de calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați Sun tomato vinaigrette dressing, oscar mayer bacon, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Risotto De Roșii Uscate, Risotto De Roșii Și Ciuperci Uscate, și Rulouri de Bacon, roșii uscate și feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește bulionul și apa; pus deoparte. Gatiti baconul in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau până când este crocant, amestecând ocazional.
Scurgeți slănina; aruncați picăturile. Întoarceți slănina în tigaie.
Adăugați ciuperci în tigaie; gatiti 3 min., amestecând ocazional.
Adăugați orez și dressing; se amestecă 1 min.
Adăugați jumătate din amestecul de bulion; gatiti 5 min. sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, amestecând ocazional.
Adăugați amestecul de bulion rămas; gatiti 10 min. sau până când orezul este fraged și aproape tot lichidul este absorbit, amestecând ocazional.
Se presară brânză și pătrunjel.