Riesling Gel Corroide cu Strawberry Conserve
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Riesling Gel 9ume cu Strawberry Conserve. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 188 calorii. Mergeți la magazin și ridicați riesling uscat, Riesling uscat, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Mousse de ficat de pui cu Riesling-gel de cimbru 9de, Strawberry-Chardonnay Gelee, și Strawberry Conservă.
Instrucțiuni
Faceți gelul într-o cratiță mică, combinați Riesling-ul și zahărul și aduceți la foc mic la foc moderat, învârtindu-se ușor până când zahărul este dizolvat, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Presărați gelatina peste siropul răcit și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute. Se încălzește siropul la foc moderat și se amestecă pentru a dizolva gelatina, aproximativ 1 minut; lasa sa se raceasca usor.
Se toarnă gelul în 4 pahare de vin. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Într-un castron mic, amestecați ușor căpșunile cu mierea, zahărul, coaja de lămâie și Riesling.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Puneți căpșunul conservat peste gel și serviți.