Reuben Dip
Reuben Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă servește 10 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 348 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. 3352 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de carne de vită cornată, maioneză, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare sunt Pizza Dip, Baie De Caramel Sărat, și Indian 7 Strat Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mic, combinați maioneza și pansamentul.
Întindeți varza murată într-un vas de copt de 9x13 inci.
Strat de carne de vită corned, brânză elvețiană, și amestecul de maioneza-dressing pe partea de sus a varză acră.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute.