Reuben Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și דל פחמימות,ă servește 10 și costă $1.3 pe portie. O porție conține 348 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. 3352 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de carne de vită cornată, maioneză, varză murată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Rețete similare sunt Pizza Dip, Baie De Caramel Sărat, și Indian 7 Strat Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, combinați maioneza și pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Întindeți varza murată într-un vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Strat de carne de vită corned, brânză elvețiană, și amestecul de maioneza-dressing pe partea de sus a varză acră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Carne De Vită
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo