Rață și câini pe o pătură

Rață și câini pe o pătură
Rață și câini pe o pătură ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 16. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 220 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de hot dog, usturoi, gruyere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rață lipicioasă-câini cu slaw de mango tocat și chipsuri chinezești, Câini de stradă de inspirație Thailandeză: Hot Dog la grătar cu usturoi Peanutty, ghimbir și salată de coriandru, și Trio de arome pe un băț: Mousse de rață, piept de rață și bezea-fructe de pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți jalapenos și ceapa într-un castron rezistent la căldură, nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați oțetul, zahărul, semințele de țelină, semințele de muștar, sarea și 1/2 cană de apă într-o oală mică la foc mediu-mare și fierbeți până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Se toarnă lichidul fierbinte peste jalapenos și ceapă. Se lasă deoparte la murat minim 2 ore sau se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1
Combinați slănina și pulpele de rață într-o tigaie mare de sote la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se sotează până când slănina și pielea de rață și-au făcut grăsimea și devin crocante, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Rață întreagăRață întreagă
3
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte să se răcească, lăsând grăsimea topită în tigaie; vrei aproximativ 3 linguri de grăsime. Când este suficient de rece pentru a manipula, separați și tăiați pielea de picioarele de rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De RațăPicior De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Combinați pielea de rață cu slănina și dați deoparte. Tăiați carnea de rață în bucăți de mușcătură și rezervați separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Rață întreagăRață întreagă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
5
Adăugați ceapa dulce în tigaie cu grăsimea topită și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până se rumenesc și se caramelizează, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă DulceCeapă Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
7
Adăugați oțetul balsamic și zahărul, ridicați focul și gătiți până când ceapa devine asemănătoare gemului, încă 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
GemGem
8
Adăugați slănina și pielea de rață la ceapă, amestecați și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Rață întreagăRață întreagă
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Așezați aluatul foietaj pe o suprafață făinoasă. Folosind un tăietor de 1 3/4 inci, scoateți 16 runde de foietaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
PunchPunch
11
Așezați rundele pe o foaie de copt, apoi așezați o altă foaie de copt curată deasupra rundelor pentru a le menține plate în timp ce coaceți.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
12
Se transferă la cuptor și se coace până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Coborâți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
14
Ungeți fiecare rundă de foietaj cu muștar din cereale integrale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar De Cereale IntegraleMustar De Cereale Integrale
Foi De Patiserie Cu PufFoi De Patiserie Cu Puf
15
Adăugați o grămadă de ceapă balsamică, niște carne de rață mărunțită și o stropire de Gruyere și completați-o cu o bucată de hot dog. Reveniți la cuptor pentru a încălzi totul și topiți brânza, aproximativ 5 minute. Terminați cu niște ceapă roșie murată și serviți ... Vai!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
GruyereGruyere
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Rață întreagăRață întreagă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții16
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista