Ravioli cu Pesto de mazăre verde
Ravioli cu Pesto de mazăre verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 549 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ușor frunze de busuioc, ravioli umplute cu brânză, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Pesto De Mazăre Verde, Pesto Ravioli, și Rețetă De Ravioli Cu Pesto Roșu.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere; adăugați ravioli. Se amestecă ocazional până când pastele sunt fragede pentru a mușca, 4 până la 6 minute; scurgere.
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, mazăre pură, bulion, 2 căni de frunze de busuioc și frunze de mentă.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, amestecați sau agitați nucile de pin până se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute.
Adăugați ulei și usturoi în tigaie; amestecați doar până când usturoiul începe să se rumenească, 30 de secunde până la 1 minut.
Adăugați amestecul de mazăre și amestecați până la abur.
Adăugați ravioli scurse în sos și amestecați ușor. Lingurați în mod egal în boluri largi.
Tăiați frunzele de busuioc rămase în bucăți și împrăștiați-le peste porții.
Se presară cu nuci de pin.
Se adaugă sare și piper după gust.