Ravioli cu Pesto de mazăre verde

Ravioli cu Pesto de mazăre verde
Ravioli cu Pesto de mazăre verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 549 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,99 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați ușor frunze de busuioc, ravioli umplute cu brânză, bulion de pui degresat cu grăsime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Pesto De Mazăre Verde, Pesto Ravioli, și Rețetă De Ravioli Cu Pesto Roșu.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere; adăugați ravioli. Se amestecă ocazional până când pastele sunt fragede pentru a mușca, 4 până la 6 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Între timp, într-un blender sau robot de bucătărie, mazăre pură, bulion, 2 căni de frunze de busuioc și frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu-mare, amestecați sau agitați nucile de pin până se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se toarnă din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ulei și usturoi în tigaie; amestecați doar până când usturoiul începe să se rumenească, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați amestecul de mazăre și amestecați până la abur.
7
Adăugați ravioli scurse în sos și amestecați ușor. Lingurați în mod egal în boluri largi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RavioliRavioli
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Tăiați frunzele de busuioc rămase în bucăți și împrăștiați-le peste porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
9
Se presară cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
10
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Ravioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista