Rangoon de Crab la cuptor din PHILLY

Rangoon de Crab la cuptor din PHILLY
Philly coapte Crab Rangoon ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 50 de calorii, 5g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați carne de crab, cremă de brânză philadelphia block, ambalaje wonton și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Rețete similare includ Rangoon De Crab La Cuptor, Rangoon De Crab La Cuptor, și Rangoon De Crab La Cuptor.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista