Ramen Tăiței Se Amestecă

Ramen Tăiței Se Amestecă
Se poate face rețeta Ramen Noodle Stir-Fry în aproximativ 15 minute. Această rețetă fără lactate servește 2 și costă $1.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 417 calorii. Funcționează bine ca fel principal Japonez. 115 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bulion de pui, cățel de usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ramen Tăiței Se Amestecă, Ramen Tăiței Se Amestecă Prăji, și Ramen Tăiței Se Amestecă Prăji.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, puneți tăiței în apă fierbinte timp de 2 minute; se scurge și se lasă deoparte. Aruncați pachetul de condimente sau salvați pentru o altă utilizare. Într-o tigaie mare antiaderentă, amestecați puiul în 1 linguriță de ulei până când nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Îndepărtați și păstrați cald. Se amestecă ardeiul verde, ceapa și usturoiul în uleiul rămas până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Adăugați puiul, bulionul, sosul de soia, amestecul de condimente și tăiței; aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Adăugați roșii; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Sos Japonez De Susan, Riesling

Fidea Ramen funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Sake și Riesling. Sakincalro este o alegere evidentă atunci când vine vorba de mâncarea japoneză. Dacă doriți să rămâneți la vinul de struguri, totuși, puteți opta pentru Sauvignon blanc sau riesling. Un vin pe care l-ai putea încerca este Vina Leyda Sauvignon Blanc. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Vina Leyda Sauvignon Blanc
Prezentând o mineralitate expresivă, Sauvignon Blanc 2013 este marcat de o intensitate aromatică puternică și un spectru aromatic larg, cu note pe bază de plante, citrice și tropicale. Este proaspăt pe gust, oferind o aciditate crocantă, acidulată și un finisaj suculent, citric. Asociați cu prăjituri de crab, tarhon de pui sau midii.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista