Quinoa Timbales
Quinoa Timbales ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 232 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de caise, ceapă verde, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Zucchini Timbales, Piure De Cartofi Timbales, și Rădăcină De Țelină Timbales pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; adăugați quinoa, coacăze și caise. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când lichidul este absorbit.
Scoateți din căldură; lăsați să stea, acoperit, 5 minute. Fluff cu o furculiță.
Combinați uleiul, sucul de lămâie, sarea, piperul și chimenul într-un castron mare și amestecați bine cu un bici.
Adăugați pătrunjelul, nucile și ceapa; se amestecă bine. Se amestecă amestecul de quinoa.
Așezați 3 jumătăți de roșii cherry, tăiați părțile în jos, în partea de jos a fiecăruia dintre cele 6 (6 uncii) ramekins sau cupe de cremă acoperite cu spray de gătit. Împachetați aproximativ 1/2 cană amestec de quinoa în fiecare ramekin. Inversați imediat ramekinele pe plăci individuale.