Quiche Fără Crustă

Quiche Fără Crustă
Rețeta quiche fără crustă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 194 calorii. Mergeți la magazin și ridicați brânză Cheddar ascuțită, brânză de vaci, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 4 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Quiche Fără Crustă, Quiche Fără Crustă, și Quiche Fără Crustă.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Amelia Brut rosul Cremant de Bordeaux. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista