Quesadillas Umplute Cu Fructe

Quesadillas Umplute Cu Fructe
Quesadillas umplute cu fructe ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 261 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre ieftin. Mergeți la magazin și ridicați înghețată vanillan, căpșuni, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Quesadillas Pline De Legume, Plăcintă Plină De Fructe, și Cheesecake Umplut Cu Fructe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți și amestecați caisele, nectarul și 1 linguriță de zahăr la foc mic până când caisele sunt fragede, aproximativ 5 minute. Se amestecă căpșunile; acoperiți și scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
NectarNectar
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Combinați scorțișoara și zahărul rămas; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Într-o altă tigaie antiaderentă, gătiți o tortilla la foc mic timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până devine aurie și crocantă. Spritz o parte cu spray cu aromă de unt și se presară cu jumătate din scorțișoară-zahăr. Repetați cu tortilla rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați o tortilla cu zahăr în jos; se întinde cu amestec de fructe. Se acoperă cu tortilla rămasă, cu zahăr în sus; tăiat în patru pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei4 Tortilla De Făină (6 Inci), La Temperatura Camerei
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
5
Serviți fiecare pană cu 1/2 cană de înghețată și 1 lingură de zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Maison l ' envoye Attache Pinot Noir cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir
Maison L ' Envoye Atașat Pinot Noir
Redolent de boysenberry și minerale pe nas, care se alătură cuișoare, podea de pădure, cola, piper negru subtil și note de stejar toasty pe cerul gurii. Aciditatea binevenită ridică și extinde aromele printr-un finisaj lung și mătăsos.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista