Păstrăv Prăjit Cu Salsa În Stil Italian

Păstrăv Prăjit Cu Salsa În Stil Italian
Rețeta păstrăvului prăjit cu Salsan în stil Italian este gata în aproximativ 9 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 6 și costă 4,21 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 344 calorii. Dacă aveți garnitură: lămâie, ulei de măsline, salsa și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Pui la tigaie cu Salsa verde italiană, Salsa În Stil Italian, și Vinete prăjite cu sos de zară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați fileurile cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2
Gatiti 3 fileuri in 2 linguri. ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu mare 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi cu o furculiță. Repetați cu fileurile și uleiul rămas. Pește de top cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Garnisiți, dacă doriți, și serviți imediat.

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Revista