Păstrăv Cu Crustă De Alune
Păstrăvul cu crustă de alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.32 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 840 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstrăvul pârâului, untul, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până alune ai putea urma acest curs principal cu Strudel De Prune Cu Alune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Păstrăv Cu Crustă De Alune, Păstrăv Cu Coajă De Alune, și Păstrăv Cu Crustă De Salvie.
Instrucțiuni
Pulse nuci într-un procesor de alimente cu 1/4 cană de făină până la măcinat fin. Clătiți păstrăvul și uscați-l. Condimentează cu sare în interior și în exterior.
Puneți restul de 2 căni de făină într-o farfurie. Bateți oul într-o farfurie.
Întindeți nucile măcinate pe o farfurie. Înmuiați mai întâi ambele părți ale păstrăvului în făină (îndepărtați excesul), apoi oul și apoi nucile.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până la cald, dar nu fumați și gătiți păstrăvul, scuturând tigaia pentru a preveni lipirea și întoarcerea o dată cu o spatulă metalică, până se rumenesc pe ambele părți și tocmai se fierbe, aproximativ 12 minute în total.
În timp ce păstrăvul gătește, topiți untul într-o cratiță mică și amestecați sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper și păstrează la cald.
Se toarnă peste păstrăv și se presară pește cu pătrunjel.