Păstrăv Cu Crustă De Alune

Păstrăv Cu Crustă De Alune
Păstrăvul cu crustă de alune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 7.32 pe portie, această rețetă acoperă 47% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 840 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstrăvul pârâului, untul, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până alune ai putea urma acest curs principal cu Strudel De Prune Cu Alune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Păstrăv Cu Crustă De Alune, Păstrăv Cu Coajă De Alune, și Păstrăv Cu Crustă De Salvie.

Instrucțiuni

1
Pulse nuci într-un procesor de alimente cu 1/4 cană de făină până la măcinat fin. Clătiți păstrăvul și uscați-l. Condimentează cu sare în interior și în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
PăstrăvPăstrăv
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
2
Puneți restul de 2 căni de făină într-o farfurie. Bateți oul într-o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
3
Întindeți nucile măcinate pe o farfurie. Înmuiați mai întâi ambele părți ale păstrăvului în făină (îndepărtați excesul), apoi oul și apoi nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
PăstrăvPăstrăv
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până la cald, dar nu fumați și gătiți păstrăvul, scuturând tigaia pentru a preveni lipirea și întoarcerea o dată cu o spatulă metalică, până se rumenesc pe ambele părți și tocmai se fierbe, aproximativ 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstrăvPăstrăv
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
În timp ce păstrăvul gătește, topiți untul într-o cratiță mică și amestecați sucul de lămâie. Condimentează cu sare și piper și păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
6
Se toarnă peste păstrăv și se presară pește cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Revista