Păstrăv afumat pate & pitta chipsuri
Păstrăv afumat pate & pitta chipsuri ar putea fi doar pescatarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 8 porții cu 193 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food necesită castraveți, ulei de măsline, file de păstrăv afumat la cald și smântână cu conținut redus de grăsimi. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este destul de bun. Pastrav Afumat Pat 4, Păstrăv Afumat"P. P.", și Pate de păstrăv afumat sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Înjumătățiți pitta și tăiați-o în pene.
Se periază cu 2 lingurițe de ulei de măsline; se presară sare și mărar tocat. Gatiti 10-12 minute pana cand sunt crocante.
Fulgați fileurile de păstrăv afumat fierbinte și amestecați cu smântână acră, castraveți tocați și mărar tocat.
Se servește cu chipsurile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Crisp în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.