Orezul prăjit cu somon afumat al mamei necesită în jur 35 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 457 calorii, 13g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,5 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, orez, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Orezul spaniol al mamei, Păstrăv prăjit cu somon afumat, și Flash-fried somon afumat & bagel de ou.
Instrucțiuni
1
Se toarnă apa într-o cratiță, se adaugă orezul și se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura la minim și fierbeți până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 20 de minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Între timp, puneți 2 linguri de ulei de gătit într-o tigaie mare și încălziți la foc mediu. Se amestecă ouăle și se fierbe până se amestecă până la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți ouăle din tigaie și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Folosind aceeași tigaie, adăugați restul de 1 lingură de ulei și încălziți la foc mediu. Se amestecă ceapa și ceapa verde; gatiti pana cand ceapa este transparenta, aproximativ 5 minute. Se amestecă somonul, orezul, mazărea și ouăle amestecate și se amestecă până se omogenizează uniform. Gatiti si amestecati amestecul de orez pana se incalzeste. Condimentează după gust cu sare și piper.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinul Paul Dolan Vineyards Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Paul Dolan Vineyards Chardonnay
Provenind din văile joase care înconjoară râul rus, o zonă renumită pentru producerea de vinuri bogate și concentrate, Paul Dolan Vineyards Chardonnay este un vin deosebit de echilibrat, cu arome de pere coapte, măr crocant și un condiment cremos de vanilie.