Conopidă Cremoasă
Conopida cremoasă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 247 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de lapte, piper, conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gnocchi de conopidă cu sos cremos de ciuperci Shiitake de conopidă, Supă cremoasă de conopidă cu firimituri de conopidă parmezană, și Conopidă Cremoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți conopida și 1 in. de apă la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți timp de 6-7 minute sau până când este crocant.
Se scurge bine; pus deoparte.
Într-o altă cratiță, sotati usturoiul în unt timp de 1 minut. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă conopida, slănina, sarea, piperul și cayenne.
Se toarnă într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 400 km.15-20 minute sau pana se topeste branza.