Pâine plată la grătar acoperită cu ceapă caramelizată și Mascarpone cu brânză albastră și struguri roșii crocanți

Pâine plată la grătar acoperită cu ceapă caramelizată și Mascarpone cu brânză albastră și struguri roșii crocanți
Se poate face rețeta pâine plată la grătar acoperită cu ceapă caramelizată și Mascarpone cu brânză albastră și struguri roșii crocanți în aproximativ 55 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 55g de grăsime, și un total de 921 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,85 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați struguri din california, brânză, pătrunjel proaspăt cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, ceea ce este bun. Încearcă Pâine Plată La Grătar Acoperită Cu Ceapă Caramelizată Și Brânză Albastră, Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină Dressing acoperit cu un ou fiert tare, și Salată de spanac cu slănină, ceapă caramelizată, ciuperci și brânză albastră într-un sos de tigaie cu slănină Dressing acoperit cu un ou fiert tare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți aluatul de pizza din frigider cu 1 oră înainte de a vă pregăti să începeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De PergamentUlei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De Pergament
2
Într-o tigaie mare sotată la foc mediu mic adăugați 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ceapa și caramelizați încet până se rumenesc și cremoase aproximativ 20 de minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Încălziți grătarul la foc mediu-mare și ștergeți cu prosoape de hârtie unse pentru a crea o suprafață antiaderentă. Pe o suprafață făinoasă, întindeți fiecare aluat de pizza într-o formă alungită, de aproximativ 12 x 8 inci și aproximativ 1/2 inci grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De PergamentUlei De Masline Extravirgin, Plus Pentru Hartia De Pergament
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Periați cu ulei de măsline și grătiți pe ambele părți până când se încălzește și grătarul este marcat, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Transferați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Într-un castron mediu, amestecați mascarpone și brânza albastră. Ungeți amestecul de brânză peste fiecare crustă de pizza la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
MascarponeMascarpone
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Se introduce la cuptor timp de 2 până la 3 minute până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți din cuptor și transferați pe placa de tăiat sau pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Se acoperă cu ceapă caramelizată, nuci prăjite și struguri proaspeți. Condimentați cu câteva ture de piper negru proaspăt măcinat, stropiți cu puțin ulei de măsline extravirgin și acoperiți cu pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
StruguriStruguri
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista