Pâine irlandeză cu sifon și unt de whisky

Pâine irlandeză cu sifon și unt de whisky
Pâinea irlandeză de sodă și untul de whisky este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 438 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează cel mai bine ca o băutură, și se face în aproximativ 9 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Un amestec de whisky, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Încercați Pâine cu sifon de whisky irlandez cu unt de whisky irlandez, Pâine Irlandeză Cu Sodă Și Unt De Bere Cu Muștar De Miere, și Somon afumat pe pâine irlandeză cu sifon cu unt de arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați stafidele într-un castron mic; se toarnă whisky și se lasă să se înmoaie peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
A doua zi, scurgeți stafidele și rezervați restul de whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
WhiskyWhisky
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Ungeți o caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Bateți împreună făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Se amestecă stafidele scurse, coaja de portocală și semințele de chimen în ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
StafideStafide
7
Bateți în zară și 1/4 cană de unt topit pentru a face un aluat gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
8
Transferați aluatul în caserola pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blatul se rumeneste și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
Bateți 1/2 cană de unt într-un castron până devine pufos; bateți în whisky rezervat, câte 1 linguriță, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WhiskyWhisky
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Se servește cu pâine de sodă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista