Pâine de roșii la grătar cu Prosciutto
Pâinea de roșii la grătar cu Prosciutto necesită aproximativ 26 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 871 calorii, 31g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți roșii cherry, ulei de măsline, lămâi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Pizza cu roșii la grătar, smochine și Prosciutto, Tomate - Prosciutto Brânză La Grătar, și Cotlet de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto.
Instrucțiuni
Grătar de căldură la mare. Aruncați roșiile în ulei și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe grătar într-un coș de grătar și grătați până se carbonizează și se înmoaie, întorcându-se de câteva ori, aproximativ 10 minute.
Scoateți într-un castron. Zdrobiți usturoiul cu puțină sare pentru a forma o pastă și adăugați în castron cu câteva linguri de ulei de măsline.
Ungeți pâinea cu ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper și se pune pe grătar. Gratiți pâinea până se rumenesc ușor pe ambele părți, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.
Combinați ricotta cu puțin ulei de măsline într-un bol mic și condimentați cu sare și piper. Mound o parte din amestecul de roșii pe pâine.
Pune prosciutto pe partea de sus. Dollop cu un amestec de ricotta și garnisiți cu suc de lămâie stors deasupra.