Pui Pad Thai

Pui Pad Thai
Reteta de Pui Pad Thai ar putea satisface pofta ta asiatică în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 997 calorii, 42G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $3.84 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 583 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână arahide neprăjite, fulgi de chili, sos de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo, Pad Thai Zoodles, și Pad vegetarian Thai cu Zoodles pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați tamarindul în apă fierbinte timp de 15 minute. Se strecoară și se rezervă sucul, apăsând pe pulpă pentru a extrage cât mai mult lichid posibil. Într-un castron mic, combinați sucul de tamarind strecurat, sosul de pește și zahărul de palmier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De TamarindSuc De Tamarind
Sos De PeșteSos De Pește
Zahăr De PalmierZahăr De Palmier
TamarindTamarind
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Așezați puiul în castron și aruncați cu 2 linguri de amestec de sos de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
În wok sau tigaie antiaderentă de 12 inci, încălziți 4 linguri de ulei la foc mediu până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați șalotă și gătiți până abia începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
5
Adăugați usturoi și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Creșteți căldura la mediu-mare.
7
Adăugați 3 linguri de ulei și pui (cu orice suc). Gatiti, amestecand, pana la fiert, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Se amestecă creveții uscați și fulgii de chili și se fierbe timp de 30 de secunde. Se amestecă tăiței și amestecul de sos de pește rămas. Gatiti, aruncand, pana cand amestecul este bine acoperit si sosul s-a ingrosat usor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Creveți UscațiCreveți Uscați
Sos De PeșteSos De Pește
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
9
Împingeți amestecul în partea laterală a tigaiei și adăugați uleiul de lingură rămas în partea goală a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați ouăle bătute și gătiți, amestecând și rupând în bucăți mici cu spatula, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
11
Aruncați germeni, arahide și scallions. Gatiti, aruncand continuu, pana se incalzeste, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
VarzăVarză
12
Serviți imediat cu pene de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista