Pâine de porumb cu cârnați
Pâine de porumb cu cârnați din tigaie durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 348 de calorii , 14 g de proteine și 18 g de grăsimi . Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat sudic. Funcționează bine ca o pâine la preț foarte rezonabil. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână praf de copt, ou, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu un scor de 39% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: tigaie Orzo cu dovlecel, porumb, feta și mentă , cârnați de porumb cu cârnați împachetați și brioșe din porumb cu porumb proaspăt .
Instrucțiuni
Într-un 9-in. tigaie rezistentă la cuptor, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz.
Scurgeți, rezervând 2 linguri picături. Într-un castron mare, combinați făina de porumb, făina, praful de copt și zahărul.
Într-un alt castron, bate oul și laptele. Se amestecă ingredientele uscate până când se umezesc. Încorporați cârnații și picuraturile rezervate. Întoarceți-vă la tigaie.
Coaceți la 425° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Serviți cald. Pune resturile la frigider.