Pâine De Porumb Cu Cârnați

Pâine De Porumb Cu Cârnați
Reteta cârnați pâine de porumb ar putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 1 oră. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 440 calorii, 17g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 10. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de lapte, cârnați de porc în vrac, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această pâine. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Umplutură De Cârnați De Pâine De Porumb, Pâine de porumb și umplutură de cârnați, și Sos De Pâine De Porumb Cu Cârnați sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți cârnații și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz și ceapa este fragedă; scurgeți. Într-un castron, combinați făina de porumb, făina, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
CârnațiCârnați
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
2
Adăugați porumbul, laptele, ouăle și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
OuăOuă
LapteLapte
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se toarnă jumătate într-un 10-in uns. tigaie de fier rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se presară cu amestecul de cârnați și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
BrânzăBrânză
5
Întindeți deasupra amestecul de făină de porumb rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
6
Se coace la 425 CP timp de 45-50 minute sau până când o scobitoare introdusă în pâinea de porumb iese curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Pâine de porumb în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dom Perignon (capsulă ruptă). Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 329 de dolari.
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Dom Perignon (capsulă ruptă)
Culoare aurie cu o strălucire uimitoare de verde. Nasul este complex și elegant. Aromă inițială prăjită, cum ar fi alunele prăjite – apoi o sugestie de brioșă și miere. Pe palat, atacul este extraordinar, curat, s-ar putea spune chiar bine structurat. Compact și solid pe palat. Caracterul gras și aciditatea par perfect echilibrate. Finisaj lung, păstrând prospețimea și chiar o fermitate subtilă, redolent de fructe uscate. Strălucire, puritate. Pedigree și distincție. Un sentiment de eleganță și echilibru predomină.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista