Pâine De Porumb Chile Fumurie

Pâine De Porumb Chile Fumurie
Smoky Chile Cornbread este o pâine care servește 8. O porție conține 370 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, arpagicul, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Pâine De Porumb Chipotle Fumurie, Margarita de citrice cu sare de Chile fumurie, și Supă de pui afumat-Chile cu găluște de Tamale sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți slănina într-o tigaie rece din fontă de 10 inci și gătiți la foc mediu până când grăsimea este redată și bucățile de slănină sunt crocante. Nu lăsați să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon BițiBacon Biți
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Păstrați grăsimea de slănină în tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
4
Într-un castron mare, amestecați împreună făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron separat bateți ouăle cu un tel până se spumează; bateți laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați ingredientele umede la ingredientele uscate și amestecați doar până se combină. Îndoiți bucățile de slănină, chipotle și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon BițiBacon Biți
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
ArpagicArpagic
6
Se toarnă aluatul în tigaia din fontă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor

Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache

Cava, Shiraz și Grenache sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Totus Tuus Cava. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros pentru aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Prezintă bogăție și vivacitate în gură, iar finisajul luminos este lung.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista