Pâinea de Paște cu lămâie ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 212 calorii, 6g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Coloranți naturali pentru ouă, pâine împletită, pâine scurtă de lămâie și alte idei bune de Paște, Pâine De Paște, și Pâine De Paște pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați laptele, untul, amestecul de budincă, ouăle și 3 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Budincă
Unt
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și creșteți într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în jumătate. Formați în pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
6
Așezați în două unse 8-in. x 4-în. tigăi de pâine. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
7
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc.