Pâine De Dovlecei V

Pâine De Dovlecei V
Zucchini Pâine V ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 223 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână făină, bicarbonat de sodiu, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Naptime Chef pâine de dovlecei preferată (sau brioșe de dovlecei), Pâine De Dovlecei, și Pâine De Dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare combinați zahărul, uleiul, ouăle și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați dovlecelul ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
3
Într-un castron separat cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, ghimbirul măcinat și cuișoarele măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Cuișoare De PământCuișoare De Pământ
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Amestecați ingredientele uscate în amestecul de dovlecei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
5
Se toarnă în două tigăi de pâine de 8x5 acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
6
Coaceți într-un cuptor de 325 grade F (165 grade C) timp de o oră. Se răcește timp de 10 minute și se scoate din tigăi. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista