Pâinea de coriandru necesită în jur 3 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 1829 calorii, 44G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca o pâine. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, miere, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este uimitor. Încercați Pâine De Coriandru, Spanac Coriandru Arpagic Pâine, și Paprikan și coriandru frecat fripturi cu Salsa portocaliu-coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia în lapte cald într-un castron mare. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția făinii universale. Se amestecă suficientă făină universală pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Aluat
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați 5 până la 10 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
3
Se pune într-un vas uns; întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră sau până se dublează. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Ungeți fundul și laturile a 2 tigăi de pâine, 9x5x3 inci. Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Formați fiecare jumătate într-o pâine, lungă de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
5
Așezați pâinile în tigăi. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald 40 până la 45 de minute sau până se dublează.
6
Se încălzește cuptorul la 375.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Tăiați longitudinal în partea de sus a fiecărei pâini.
8
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când pâinile sunt maronii aurii și sună goale atunci când sunt bătute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă; rece. A se păstra într-o pungă de plastic sau într-un recipient etanș la temperatura camerei.