Pâine cu scorțișoară I
Pâinea cu scorțișoară I necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii , 7 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. 586 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52% . Rețete similare sunt pâine cu scorțișoară cu banane și nuci , pâine rapidă cu scorțișoară și moka și pâine de grâu pur și simplu uimitoare cu scorțișoară .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de 9 x 5 inci.
Măsurați făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1 1/2 linguriță de scorțișoară, sare, laptele, uleiul, ouăle și vanilia într-un bol mare. Bate 3 minute.
Se toarnă în tava de pâine pregătită. Blat neted.
Combinați 2 linguri de zahăr alb, 1 linguriță de scorțișoară și unt, amestecând până se sfărâmiciază.
Presărați topping peste aluatul neted. Folosind un cuțit, tăiați într-o mișcare ușoară învolburată pentru a da un efect marmorat.
Coaceți aproximativ 50 de minute. Testați cu scobitoarea. Când este introdus, ar trebui să iasă curat.
Scoateți pâinea din tigaie pe grătar pentru a se răci.