Pâine cu scorțișoară I

Pâine cu scorțișoară I
Pâinea cu scorțișoară I necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii , 7 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. 586 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați praf de copt, zahăr, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52% . Rețete similare sunt pâine cu scorțișoară cu banane și nuci , pâine rapidă cu scorțișoară și moka și pâine de grâu pur și simplu uimitoare cu scorțișoară .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de 9 x 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Topping Cu Conținut Redus De Grăsimi4 Căni De Topping Cu Conținut Redus De Grăsimi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
2
Măsurați făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, 1 1/2 linguriță de scorțișoară, sare, laptele, uleiul, ouăle și vanilia într-un bol mare. Bate 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
Flori Uscate De Lavandă, MăcinateFlori Uscate De Lavandă, Măcinate
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci2 Kilograme De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele, Tăiat în Cuburi De 3/4 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
3
Se toarnă în tava de pâine pregătită. Blat neted.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Topping Cu Conținut Redus De Grăsimi4 Căni De Topping Cu Conținut Redus De Grăsimi
4
Combinați 2 linguri de zahăr alb, 1 linguriță de scorțișoară și unt, amestecând până se sfărâmiciază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie1/2 Cană De Scurtătură Vegetală Aurie
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
Covrigei GrosolanCovrigei Grosolan
5
Presărați topping peste aluatul neted. Folosind un cuțit, tăiați într-o mișcare ușoară învolburată pentru a da un efect marmorat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru ToppingCheddar Ascuțit Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
6
Coaceți aproximativ 50 de minute. Testați cu scobitoarea. Când este introdus, ar trebui să iasă curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini GrelePungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini Grele
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
7
Scoateți pâinea din tigaie pe grătar pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 3 Linguri De Apă (70° Până La 80°)1 Cană Plus 3 Linguri De Apă (70° Până La 80°)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista